DPChallenge: A Digital Photography Contest You are not logged in. (log in or register
 

DPChallenge Forums >> Tips, Tricks, and Q&A >> Losing DPChallenge menu
Pages:  
Showing posts 1 - 20 of 20, (reverse)
AuthorThread
07/19/2003 12:40:07 AM · #1
Has anyone else had problems with losing the menu options at the top of the pages for DPC?

I keep getting two error messages from the site.

Error number 1
Line: 151
Char: 29
Error: 'NoOffFirstLineMenus'is undefined
Code: 0
Url: //www.dpchallenge.com

Error number 2
Line: 40
Char: 101
Error: Expected 'j'
Code: 0
Url: //www.dpchallenge.com

I have to go to the bottom of the page to select Home, Challenges, Community, Photos, Learn, Prints and etc.



Respectfully;

Calvus
07/19/2003 03:09:16 PM · #2
I don't get error messages, but I am also missing the menus ... I am also missing the forum listings on my front page ...

Message edited by author 2003-07-19 15:12:00.
07/19/2003 03:11:06 PM · #3
I'm missing the menus too.
07/19/2003 03:12:56 PM · #4
Considering the site was just down for maintenence, it's probably just a temporary bug.
07/19/2003 03:13:05 PM · #5
I am using my husbands dpc name cause I can't get off the homepage when I am logged in as OneSweetSin. I just logged in, in this name to see if I could get to at least contact and I can, and I just contacted Drew or Langdon whoever sees it first cause I can't do a thing!

Anna
07/19/2003 03:27:02 PM · #6
You may have your error messages disabled in your browser if they are now showing. Do you get a small yellow error icon in the bottom of your browser?

I am now getting a runtime error:

A Runtime Error Has occured Do You Wish To Debug?

Line: 39
Error: Expected ')'

I get it when logging in making any selection.

I am also still getting Error number 2 on the original post above.

And the top menu is still missing.


Hope this helps!

Calvus

Message edited by author 2003-07-19 15:29:34.
07/19/2003 03:37:40 PM · #7
Yippie I am now at least getting the forum on my home page!

But I am also getting one error message after another and I have no menu either.

Is it possible the problem is a members issue? My husband seems to have most everything working on his name and he is only a registered user.

Message edited by author 2003-07-19 15:38:24.
07/19/2003 03:48:20 PM · #8
Right now I'm using AOL 4/Mac on a dialup connection and the menu is loading fine, albeit slowly.
07/19/2003 03:51:15 PM · #9
I have no menu across the top of my page.
07/19/2003 03:56:59 PM · #10
When I first load the DPChallenge site the menu shows ok.

But when I log in I get the errors in my last post above and the menu disappears.

:(


Calvus
07/19/2003 04:01:47 PM · #11
Can we extend the Challenge deadlines and voting?

I can not work like this, I think I am going to sign off and check back later :(


Calvus


07/19/2003 04:10:30 PM · #12
FYI

I just logged out and was browsing the site with no problems or error messages.

When I logged on all the errors started again :(

I am going log out again and check back later :(


Good luck;

Calvus
07/19/2003 04:16:00 PM · #13
Look. I've just had to go 6 hours with no DPC at all - just a screen stating that the site's down and 'things are changing'. So stop moaning about your missing menus and error messages.

As a result I've had to receive councelling and I've instigated a lawsuit citing mental cruelty by the site organisers. ;)
07/19/2003 04:23:05 PM · #14
I say, stop complaining.
I'm sure Drew and Langdon are aware of problem and trying to correct.
Just be patient and all should be corrected as ASAP.
07/19/2003 04:25:14 PM · #15
FYI, my post was for information only. I sure wasn't complaining. Glad DPC's back!
07/19/2003 04:26:13 PM · #16
Originally posted by Calvus:

I am now getting a runtime error:

A Runtime Error Has occured Do You Wish To Debug?

Line: 39
Error: Expected ')'


If you are using IE, (which I think you are if your seeing these messages) click on "Tools" and select "Internet Options"... Select the "Advanced" tab... The 6th checkbox from the top (or there abouts) should be "Disable Script Debugging"... If you check that box you'll no longer get those messages, either here or everywhere else that has small syntax error in their code.
07/19/2003 04:28:03 PM · #17
I am also missing the menus, and have been since last night, when I was voting and the site went down. I just verified I get the menus when I log out, so I believe resetting cookies should do the trick...

Fritz
07/19/2003 04:28:39 PM · #18
Still not back for me at 4:25 pm EST. I am still missing the menu pull-downs. FYI

Just logged out and all of the menu pull-downs appeared. But, vanished again when logged in as a member. FYI 4:27 pm

Message edited by author 2003-07-19 16:30:37.
07/19/2003 04:33:09 PM · #19
So much for that idea. Deleted cookies, still no menus. Drat.
07/19/2003 04:35:57 PM · #20
Fixed, sorry about that.
Pages:  
Current Server Time: 10/25/2020 07:24:33 PM

Please log in or register to post to the forums.


Home - Challenges - Community - League - Photos - Cameras - Lenses - Learn - Prints! - Help - Terms of Use - Privacy - Top ^
DPChallenge, and website content and design, Copyright © 2001-2020 Challenging Technologies, LLC.
All digital photo copyrights belong to the photographers and may not be used without permission.
Proudly hosted by Sargasso Networks. Current Server Time: 10/25/2020 07:24:33 PM EDT.