DPChallenge: A Digital Photography Contest You are not logged in. (log in or register
 

DPChallenge Forums >> Administrator Announcements >> Broken links? Broken pages?
Pages:  
Showing posts 1 - 14 of 14, (reverse)
AuthorThread
03/30/2003 02:53:00 PM · #1
We're switching some stuff around on the site (namely the way URLs are called for some of the sections on the site). There are bound to be a lot of broken links over the next day or so, so if you catch them before we do, please just post them here or contact us using the help menu. Thanks for your help!

Drew
03/30/2003 03:23:45 PM · #2
I've submitted my first challenge entry. I can see the image thumbnail in my Portfolio and I can edit my Image Information, but when I try to follow the link to 'View Photo Page' I get an 'Invalid Photo ID' message.

Is this because you can't see your challenge photos before submissions end, or is my entry broken?

Thanks in advance
03/30/2003 03:24:44 PM · #3
Don't worry, it's just because you can't see your challenge photos before the end of the challenge :)
03/30/2003 04:14:11 PM · #4
Phew! I wondered. That's alright then.

Thanks
03/30/2003 08:44:04 PM · #5
I dont know whether it is just me or not, but the image icon for helpful comments is not showing up properly in my image pages next to comments.
03/31/2003 06:18:08 AM · #6
The link to the challenge results from the challenge archives page is broken: well, at least for 'road signs revisited' it is. Haven't checked any others.

By the way guys: this site is fantastic. Not just a great idea, but so excellently executed. Thanks.

Ed
03/31/2003 06:27:59 AM · #7
Originally posted by andrewlr:

I dont know whether it is just me or not, but the image icon for helpful comments is not showing up properly in my image pages next to comments.


Yep, I have the same thing.
03/31/2003 11:09:52 AM · #8
Comments have been fixed -- you may need to force refresh (ctrl+f5) to get the latest version of the script. Challenge archive links fixed. Thanks for keeping us informed -- keep them coming if you find them!

Drew
03/31/2003 11:27:16 AM · #9
Not so much a broken page, but what have you done to the forum preview? :-/
Before you could take your time composing your post, then preview it to see if anyone else had posted since you started and adjust as necessary.

Am I the only one who thinks the old way was perfect?
03/31/2003 06:49:42 PM · #10
I just added a comment to a photo in the past challenge and when I wanted to edit the comment I get a 404 error. Namely it's this link:
//www.dpchallenge.com/\image.php?IMAGE_ID=15966&action=edit&FORUM_POST_ID=250727#post

Btw.: Thanks for continuously improving this site! :)
04/01/2003 10:39:15 PM · #11
I tried to preview a message post on the following page, and it popped up the preview window, but loaded the home page within that small window.

//www.dpchallenge.com/image.php/i/15956

After posting the message, it went to the same image page, but different URL with a querystring in it. The Preview button worked in that case...

I must say you guys are doing a great job with this site! I write computer software, and know how complicated this site is. Its a credit to you that it all works so well!

Andrew

P.S. Tried the preview button on this page and it works. Seems the preview button problem is only on the new URL format pages (ie. with no querystring)
04/02/2003 01:18:24 PM · #12
Here's an odd one: when, after I've finished voting, I hover the mouse over the comment icon, the text that pops up puts a \ before every '

Or is that my machine?

E
04/07/2003 05:49:06 PM · #13
My statistics don't seem to be updating properly. They currently show me to have entered 0 challenges (I've entered 2, one of which has had results posted) and it says I've cast 63 votes when I know I've cast several hundred. My average vote cast is wrong too.

Do these numbers take a while to update or is there some broken code somewhere?
04/07/2003 06:10:43 PM · #14
Originally posted by e301:

Here's an odd one: when, after I've finished voting, I hover the mouse over the comment icon, the text that pops up puts a \ before every '

Or is that my machine?

E


It's been doing this for weeks - this is one I have reported before - I think at the time of the switch to "DPC2"
Pages:  
Current Server Time: 11/23/2020 01:59:48 PM

Please log in or register to post to the forums.


Home - Challenges - Community - League - Photos - Cameras - Lenses - Learn - Prints! - Help - Terms of Use - Privacy - Top ^
DPChallenge, and website content and design, Copyright © 2001-2020 Challenging Technologies, LLC.
All digital photo copyrights belong to the photographers and may not be used without permission.
Proudly hosted by Sargasso Networks. Current Server Time: 11/23/2020 01:59:48 PM EST.